De aangeboden aanvullende diensten hebben indirect te maken met de opname en uitwerken van energielabels. Een groot aantal verzamelde gegevens nodig voor het opstellen van energielabels zijn onderdelen voor de aangeboden aanvullende diensten. De verzamelde gegevens worden voor de aanvullende diensten verder uitgewerkt. Zodoende hoeft maar één keer een opname in het gebouw plaats te vinden. Dat bespaart tijd maar ook de overlast voor de gebruiker wordt hierdoor beperkt. De aanvullende diensten hebben vooral betrekking op grote bedrijfsgebouwen (utiliteit).

Maatwerkadvies

Bij een maatwerkadvies worden mede de verzamelde gegevens gegevens van het energielabel gebruikt. Bij het energielabel wordt het bewoners- of gebruikersgedrag niet meegenomen terwijl bij maatwerkadvies dit juist wel gebruikt wordt.

Meer informatie

Meetrapporten

Bij een meetrapport wordt als onderlegger  de gebruiksoppervlaktes gebruikt uit de gegevens van het energielabel. Verder worden met de verzamelde gegevens specifieke kenmerken voor het meetrapport uitgerekend en plattegronden gemaakt.

Meer informatie

Energie audit

Mede door een goede basis van de gegevens van het energielabel kan een onderbouwde rapportage worden opgesteld voor een energie audit. Het is een weliswaar een onderdeel van de rapportage en energieaudit komt vaak voor bij grote ondernemingen met meerdere vestigingen. Het is zaak om van elke vestiging een geldige  energielabel te hebben voor de informatievoorziening.

Meer informatie

Onze gegevens

  • Boskamp 16, 8431 PS Oosterwolde

  • 085 – 130 21 81

  • info@labelbeer.nl